آموزش شیرینی پزی ـ قرابیه

مواد لازم:

کره: یک فنجان

شکر: الک شده یک فنجان

آرد: دو فنجان

پودر هل: نصف قاشق چای خوری

بادام: 12 عدد ( به دلخواه )

زمان لازم: 35 دقیقه

این غذا یک کلوچه سنتی عربی است.

این مقدار مواد برای 24 نفر کافی است.

 

طرز تهیه:

اجاق را از قبل با 300 درجه فارنهایت ( 150 درجه سانتی گراد ) روشن کنید.

در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یک دست شود. سپس آرد و پودر هل را به آن بیفزائید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. کمی از خمیر را برداشته و در دست به شکل نواری باریک در آورید. سپس دو سر آن را به هم وصل کرده و روی سینی فر بگذارید. تکه ای بادام روی محل اتصال دو سر خمیر گذاشته و کمی فشار دهید. سینی را به مدت 20 دقیقه درون فر بگذارید، توجه داشته باشید که کلوچه ها باید سفید باقی بمانند و تنها شاید کناره های آن ها طلایی شود. می توانید برای تهیه این کلوچه ها از قالب نیز استفاده کنید.

*Mahsa**Sarab*
/ 3 نظر / 3 بازدید
سرونازشیراز

[گل][گل] [قلب]

رهرو

[لبخند] باران جدایی عطش کویر نگاه من و ترنم نیاز از جنس بودن و نگاه خاموش من بر قاب کهنه که عکس نگاه تو در آن زندانی است. چگونه دلت آمد نخ بندگی احساسم را با انگشت فراقت گره بزنی؟ [بدرود] [گل][گل][گل]

یلدا

]میگم حلا درست کنیم خوش مزه است یانه