آشپزی آسان ـ غذای محلی ـ غذای گیلانی ـ چغرتمه

این غذا محبوب کسانی است که به مصرف گوشت سفید علاقه دارند و غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است مه برای همه سنین مناسب است.

برای 6 نفر

مواد لازم

مرغ متوسط: 1 عدد

تخم مرغ: 8 عدد

پیاز داغ: 3 قاشق غذا خوری

زعفران، نمک، فلفل و دارچین: به اندازه کافی

طرز تهیه:

مرغ را تمیز کرده چند قطعه نموده می گذاریم با کمی آب و نمک و فلفل بپزد. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم تا باز شود کمی نمک و فلفل و زعفران و دارچین و پیاز داغ را به تخم مرغ ها اضافه کرده باز هم می زنیم تا خوب مخلوط شود. روغن را در تاوه ریخته تا داغ شود. حرارت را ملایم نموده مایه تخم مرغ را در آن ریخته چند دقیقه صبر می کنیم تا خودش را بگیرد بعد آهسته هم می زنیم تا تخم مرغ سرخ شده و طلائی خوش رنگ شود، سپس تخم مراغ ها را به مرغ پخته اضافه کرده کمی آب نارنج ریخته می گذاریم خورش چند جوش زده و جا بیفتد. این خورش نباید زیاد آب داشته باشد.

منبع: برنامه غذای محلی ـ نخسه گوشی

*Mahsa**Sarab*

 

/ 2 نظر / 12 بازدید
یلدا

[ابله]

یلدا

اره حتما[ماچ]